Derfor skal du velge Rovent AS

Rovent AS leverer spesialiserte og effektive tjenester for listverk, og har lang erfaring i bransjen. Vi er prosjektleverandør med bred kompetanse, og utfører alltid vårt arbeid til riktig tid og til en gunstig pris for våre kunder.

Trykk her for å se informasjon om hvilke produkter vi leverer. 

Det viktigste for oss er å lytte til våre kunder, slik at vi kan levere akkurat det de vil ha. Vi tar ansvar for å få jobben gjort skikkelig, og at alt blir utført slik kundene våre ønsker. Noe av det viktigste for oss er god kommunikasjon med kunden. På denne måten vet vi at kundene får akkurat det de ønsker til riktig tid. 

Som kunde hos Rovent AS er du garantert å få både kvalitetsprodukter og grundig oppfølging underveis. Vi har høyt fokus på kommunikasjon og samarbeid med kunden, slik at vi er sikre på å levere det produktet kunden forventer. Fornøyde kunder er det vi bryr oss mest om.

Les mer Rovent AS og hva vi gjør her

Erfaring, kompetanse og utvikling

Rovent AS er en bedrift med lang erfaring i bransjen. Vi har samlet kunnskap og kompetanse i snart 30 år, og leverer tjenester innen listverk basert på verdifull erfaring i faget. 

Rovent AS er proffleverandør innen en spesifikk nisje i bransjen, og vi har derfor spisskompetanse på det vi gjør. Når det kommer til tilpassing av listverk og utforinger er vi best! Det er fordi vi har spesialisert oss på feltet i snart tre tiår. Vår bedrift er også opptatt av å gjøre driften så miljøvennlig som mulig, noe som speiles i vår produksjon.

En viktig del av å være en bedrift med lang fartstid i faget, er å henge med på ny utvikling i bransjen. I Rovent AS er vi opptatt av å fornye oss, og alltid levere tjenester med det mest effektive og kvalitetssikre utstyret som er tilgjengelig. Vi retter et stort fokus mot innkjøp av kvalitetsutstyr og fornyelse av vår produksjon når det trengs. 

Dette gjør at vi kan tilby våre kunder:

  • god pris på tjenester og produkter
  • korte leveringstider 
  • kvalitetsprodukter og -tjenester 
  • miljøvennlige løsninger både i produksjon og montering

Trenger du kvalitetssikkert listverk til ditt prosjekt?

Rovent AS kan levere listverk etter dine spesifikke mål, og tar både små og store oppdrag. Ta kontakt med oss her for en uforpliktende prat om ditt prosjekt, så finner vi en løsning sammen.