Profesjonelt listverk løfter ditt prosjekt

Profesjonelt listverk og utforinger av skikkelig kvalitet kan utgjøre en stor forskjell i de ulike rommene i en bolig. Lister langs dører, vinduer, tak og gulv knytter et rom sammen, og gir et helhetlig, pent og gjennomført inntrykk. 

Listverk av god kvalitet: investering i tid, økonomi og estetikk

Valg av listverk og utforing vil kunne gi ulike særpreg for et rom eller en bolig. Rovent AS har både glatte og profilerte lister, som vil kunne gi ulike uttrykk i et rom. Vi leverer også ulike utforinger i mange ulike dybde for å tilpasses alle veggtykkelser. Velg det produktet som passer ditt prosjekt, og gi rommet den helheten og det uttrykket du ønsker.

Se vårt utvalg av produkter her. 

Rovent AS leverer ferdig listverk og utforinger som er presist kappet etter kundens ønskede mål, ferdig malt og klart til å monteres. Våre leverandører er kvalitetsbedrifter som leverer varer av god og jevn kvalitet til enhver tid. Vi setter klare krav til våre leverandører, slik at vi kan være trygge på at vi leverer de beste produktene i bransjen. 

Rovent AS fokuserer på kvalitet på både listverkets materiale og overflatebehandling.. Rovent AS leverer alltid listverk i gode og solide materialer med fin overflate.

Ved å benytte en proffleverandør for listverk og utforing kan du også med trygghet vite at alle materialer utnyttes til det fulle, og du slipper upresise kappinger og justeringer underveis i montering på selve byggeplassen. Vårt utstyr og våre verktøy garanterer maksimal utnyttelse i skjæring og kapping, og sparer ditt arbeidsområde for avfall og sagstøv.

Nysgjerrig på våre tidligere prosjekter og våre kunders opplevelser av vår bedrift? Trykk her.

Kvalitetsarbeid gjør en forskjell – velg Rovent AS

Med listverk og utforing fra en proffleverandør forenkler og effektiviserer du ditt bygge- eller renoveringsprosjekt. Utforinger og listverk av høy kvalitet og med presise mål kan løfte ditt prosjekt, og fører til at sluttresultatet blir akkurat slik du ønsker.

Ta kontakt med Rovent AS i dag, så finner vi en løsning som passer deg og ditt prosjekt. Trykk her for vår kontaktinformasjon, eller ring oss på nummer 63 90 71 88.