Rovent AS – effektiv og proff produksjon

Hos Rovent AS leverer vi listverk som er skreddersydd etter kundens mål, først og fremst til dører og vinduer. Listverk og utforinger fra Rovent AS leveres precut, ferdig kappet og klar til montering. 

Vi kan også levere listverk for tak og gulv hvis det er ønskelig. 

Trykk her for å lese mer om produktene vi leverer.

Fordelen ved å benytte en proffleverandør for listverk er at kapping på selve arbeids- eller byggeplassen minimeres. Dette er tidsbesparende for kunden, og sikrer presise kappinger og maksimal utnyttelse av materialer. Effektiv kapping og god utnyttelse av materialer kan være utfordrende. Med leveranse av listverk og utforinger på ferdige mål slipper du dette problemet.

Vil du vite mer om våre kunders erfaringer med våre produkter? Trykk her.

Det er også positivt for et bygge- eller renoveringsprosjekt å slippe sagstøv, spon og avfall fra kapping på arbeidsplassen. Hos Rovent AS har vi moderne og effektive ventilasjonsanlegg og avsugingsvifter for å sørge for godt inneklima og arbeidsmiljø. Dette er gunstig både for ansatte og for materialene vi leverer. 

Kapping og pakking: effektiv produksjonslinje

Hovedarbeidet vi gjør i våre lokaler er kapping og pakking av listverk og utforing, samt salg og administrasjon. Vi leverer varer direkte til kunder Oslo og Akershus hver dag. For kunder i andre geografiske områder benytter vi annen ekstern transport, og vareutsending skjer daglig fra vårt lager.

Vi tilbyr spesialtilpasset listverk og utforing

Listverket vi leverer er alltid ferdig malt, slik at kunde slipper ekstra malearbeid etter montering. Vi tilbyr også listverk i flere fargekombinasjoner ved behov, ta en prat med oss om hva du ønsker for ditt spesifikke prosjekt så ordner vi resten.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale om ditt prosjekt

Rovent AS leverer listverk og utforinger til små og store prosjekter, og kan garantere kvalitet på materialene vi leverer. Trenger du listverk for vinduer eller dører til et bolig- eller eiendomsprosjekt? Ta kontakt med Rovent AS på våre nettsider her, eller ring oss på nummer 63 90 71 88. Du kan også nå oss på e-post post@rovent.no.