Velger du Rovent, velger du miljøvennlighet

Detaljbilde av arbeid

Rovent AS arbeider hver dag for å levere miljøvennlige tjenester og løsninger for våre kunder.

Vil du vite mer om vår bedrift og hva vi gjør? Trykk her.

Ingenting går til spille – vi utnytter alle ressurser til det fulle

Hos Rovent AS benytter vi alt overskuddsmateriale fra treverk til å varme opp lokalene våre. Ved å samle opp flis og spon som blir til overs etter kapping av listverk, kan vi fyre med alt materiale som ellers ville blitt til overflødig avfall. På denne måten sparer vi strømutgifter for oppvarming, samtidig som vi sparer miljøet for ekstra avfall og forurensning fra avfallstransport. Per i dag produserer vi så mye varme at vi også leverer overskuddsvarme til vår nabobedrift Fibotex.

Presis kapping gir mindre svinn

Ved å benytte Rovent AS og våre løsninger for presis kapping av utforing og listverk, reduserer våre kunder svinn i materialer. Våre verktøy og fagkyndige ansatte sørger for maksimal utnyttelse av materialene. Slik unngår vi og våre kunder at listverk og utforing går unødvendig til spille underveis i kapping og montering. Få en fagperson til å gjøre nøyaktige kappinger etter dine mål, det lønner seg for både deg og miljøet!

Trykk her for å lese om erfaringene til kunder og samarbeidspartnere vi har levert tjenester til.

Mindre arbeid for kunden – og helsemessige fordeler

I tillegg til å spare ressurser, er det en stor fordel for sluttkunde å slippe mest mulig kapping på byggeplass. Kunden unngår unødig sagstøv, som krever ekstra rengjøring og som også kan forstyrre luftveiene. I Rovent AS har vi effektiv oppsamling av sagstøv og spon i produksjonsprosessen, slik at vi har gode arbeidsforhold for våre ansatte og optimale forhold for produktene vi leverer. 

Listverket og utforingene vi leverer er også alltid ferdig behandlet med maling, slik at kunder slipper malingsjobb i etterkant av montering. Dette er bra for innemiljø og helse.

Rovent AS tar miljøvennlighet på alvor – alltid godkjente og sertifiserte produkter

I tillegg til å ta i bruk alt overskuddsmateriale og avfall fra produksjon for oppvarming, benytter vi alltid sertifiserte og godkjente produkter å produsere av. All plast fra innpakking og produktleveranse blir også kildesortert og levert til gjenvinning.

Rovent leverer profesjonelt utført listverk til ditt prosjekt

Trenger du listverk og utforinger for vinduer eller dører? Vi leverer ferdig kappede listverk etter dine spesifikke mål, og tar både store og små oppdrag. Ta kontakt med oss på våre nettsider her, eller ring oss på nummer 63 90 71 88 i dag for en uforpliktende prat.