Utvikling og modernisering i våre lokaler

Lister på lager

Vi i Rovent AS er stolte av å tilby tjenester og løsninger fra moderne lokaler. Vi har lagt vår flid i å utvide og bygge ut fasilitetene våre i tråd med de krav som stilles i bransjen, slik at vi har kunnet tilby kvalitetsmessig arbeid til våre kunder samtidig som vår produksjon og bedrift har vokst. Vår siste utvidelse var på lagerlokaler og pakkeavdeling.

Les mer om hvem vi er og hva vi gjør i Rovent AS her. 

Rovent AS som bedrift har alltid verdsatt å utvikle oss selv. Mens vi har vokst i størrelse og omsetning, har også våre lokaler ekspandert i takt med utviklingen.

I lokalene våre utfører vi både kapping og pakking av listverk og utforinger, og våre produksjons- og pakkeavdelinger er tilpasset og velegnet for denne type arbeid.

Rovent AS har produksjonslokaler med god ventilasjon og støv-avsug for å fjerne sagstøv fra luften. Dette gir et godt arbeidsklima for våre ansatte. Det er også viktig å fjerne sagstøv fra listverk og utforinger før vi leverer dem til kunden, for å unngå riper og skader på produktene. Lokalene våre er lyse og åpne, og er tilrettelagt for trygt og effektivt arbeid. 

Tørr produksjonslinje med nytt lager

Vår siste utvidelse var av vårt lagerlokale. Det er nå mulig for oss å laste varer direkte fra vårt lager til lastebiler innendørs. På denne måten eliminerer vi risikoen for at varer blir utsatt for vær og vind, og skjermer samtidig også våre ansatte og eksterne transportpartnere under lastingen. Rovent AS kan nå tilby en fullstendig tørr produksjons- og pakkelinje, til fordel for både våre kunder og oss selv.

Vi vil fortsette å rette vårt fokus mot effektivisering av drift, både i rutiner og lokaler. Vi ønsker å levere et sluttprodukt til den rimeligste prisen mulig, derfor er vi alltid klare for å utvikle bedriften og vårt virke med nyvinninger i teknologi og verktøy. 

Kontakt oss for tjenester innen listverk og utforing

Fra våre moderne lokaler kan vi tilby helhetlige tjenester og løsninger for listverk og utforinger til ulike typer prosjekter. Vi har lang erfaring med å bearbeide kunders ønsker, og leverer det beste produktet som er mulig. Ta kontakt med oss på våre nettsider her, eller ring oss i dag på nummer 63 90 71 88 for en hyggelig og uforpliktende samtale om hva vi kan gjøre for ditt prosjekt.