Garantert kvalitet med Werzalit blomsterbrett

Med blomsterbrett fra Werzalit er du garantert slitesterke materialer til vinduene dine, og du får blomsterbrett som glir sømløst inn i resten av interiøret. Werzalit blomsterbrett tar seg pent ut sammen med vanlig listverk for vinduer, og gir et helhetlig og pent uttrykk i et roms design.

Hva er Werzalit?

Werzalit blomsterbrett er en utforing som monteres i bunnen av et vindu, og har en bredere dybde slik at den stikker ut i rommet. Den er bredere enn vanlig utforing, og har plass til blomsterpotter eller andre gjenstander. Dette gir mange muligheter for å innrede og personalisere en vindusomramming slik man ønsker.

Trykk her for å lese mer om Werzalit blomsterbrett på våre produktsider.

Materialet Werzalit er mer robust og slitesterkt enn vanlige utforinger. Materialet er skapt gjennom en patentert produksjonsprosess av det tyske selskapet Werzalit GmbH. 

Werzalit består av:

 • tre
 • kunstharpiks
 • melamin

Trespon belegges med kunstharpiks, og materialet presses sammen under høyt trykk og høy temperatur. Overflaten belegges med melamin. Dette gir et ferdig materiale som er mer slitesterkt og kompakt enn vanlige utforinger i tre. Trematerialet i Werzalit består av spon som presses tett sammen. Dette gjør at en utforing av Werzalit også er mye mer kompakt og tungt enn vanlige utforinger eller listverk av treverk. Werzalit utforing har derfor lang levetid, og tåler hard bruk.

Hvorfor er det lurt å velge Werzalit

Werzalit egner seg for vinduer der karmen kan bli utsatt for påkjenninger, for eksempel:

 • Vinduskarm med planter
  Werzalit har en laminert utside, og en kompakt konstruksjon. Dette gjør at utforingen tåler tyngre gjenstander, og trekker ikke til seg fukt fra blomsterpotter. Med Werzalit blir det ingen misfarging eller fuktflekker fra blomsterpotter eller vanning.
 • Vinduskarm på barnerom
  Werzalit tåler hardhendt bruk, for eksempel barn som leker med gjenstander i vinduskarmen. Det blir sjelden skader, riper eller skrapemerker i vinduskarmen på grunn av Werzalits laminerte og sterke overflate.
 • Vinduskarm på baderom
  Vinduer på baderom er utsatt for påvirkning av fuktighet og varme. Med Werzalit utforing får man en karm som er bestandig mot fukt.

Werzalit-produkter kommer med 25 års garanti. I tillegg til Werzalit blomsterbrett leverer Rovent AS også Werzalit terrassegulv og Werzalit kledning.

Les mer om Werzalit terassegulv her, eller trykk her for å lese om Werzalit kledning.

Werzalit blomsterbrett leveres i standard farge hvit fra Rovent AS. Produkter fra Werzalit finnes i flere farger og varianter, vi leverer disse etter bestilling fra kunde. Vi leverer også rettfrest Werzalit som kan benyttes som vanlig utforing. Werzalit utforing kan monteres kun i bunnen av vinduet, eller på alle sider. Utforingene kombineres med vanlig listverk i tre eller MDF.

Kontakt Rovent AS i dag om du ønsker Werzalit blomsterbrett til ditt prosjekt

Trenger du blomsterbrett eller vanlig utforing og listverk til ditt prosjekt? Rovent AS kan levere materialer i dine ønskede mål, og tar både små og store oppdrag. Kontakt oss i dag på våre nettsider, eller ring oss på nummer 63 90 71 88.