Rovent AS leverer moderne, kvalitetssikre løsninger og tjenester

Miljøbilde av ansatt som jobber

Vi leverer ferdig kappet og pakket listverk og utforinger til nybygg og rehabilitering, og kan levere flere typer produkter og materialer. 

Presis kapping av listverk og utforinger kan være en utfordring dersom du ikke har riktig og profesjonelt utstyr. Hos Rovent er du garantert å få maksimal utnyttelse av listverkets materialer, slik at du sparer tid, kostnader og miljøet.

Når du sender en bestilling til Rovent AS vil våre fagpersoner bistå deg og planlegge en leveranse basert på dine ønskede mål og spesifikasjoner. Våre kunnskapsrike ansatte kan bearbeide informasjon fra deg, og vil sammenfatte en ordre og et produksjonsunderlag som optimaliserer materialbruk og kostnader. 

Utforinger og listverk av god kvalitet

Vi leverer forskjellige typer listverk og utforinger til vinduer, dører, tak og gulv. 

Våre lister har både slette og profilerte overflater, og leveres i standard, hvit farge. Om det er ønskelig kan vi også levere listverk i andre farger på bestilling. Listverk kan også fås i ulike materialer, slik at det er mulig å personalisere helheten i rommet slik du ønsker. 

Les mer om våre taklister her, eller trykk her for å se mer om våre fotlister.

En utforing er nødvendig når en vegg er tykkere enn en dør eller vinduskarm, og monteres for å skape en pen overgang. Utforinger fra Rovent AS kan leveres i ulike materialer etter kundes ønske, vi har utforing både i eik, furu og MDF (Medium Density Fibre).

Trykk her for å lese mer om utforing.

Kvalitetsforing fra Werzalit

Rovent AS er leverandør av utforinger i høy kvalitet fra Werzalit. Werzalit er et robust og kompakt materiale, som gir utforinger og blomsterbrett med lang holdbarhet og god kvalitet. Alle Werzalit blomsterbrett har 25 års garanti på grunn av den patenterte produksjonsprosessen som sikrer lang levetid og skikkelig kvalitet.

Les mer om Werzalit blomsterbrett på våre produktsider her. 

Ball-Tik skyveportbeslag

Hos Rovent AS tilbyr vi også Ball-Tik skyveportbeslag. Skyveportbeslagene er enkle å montere og i bruk. Opphengsystemet har små byggemål og er derfor lett å tilpasse.

Les her om Ball-Tik skyveportbeslag.

Rovent AS leverer de beste løsningene for utforing og listverk

Trenger du profesjonelt listverk og utforing ferdig kappet i spesifikke mål, kan vi i Rovent AS hjelpe deg. Vi tar både små og store oppdrag, og har kapasitet til å levere effektive løsninger og kvalitetssikkert arbeid for mange ulike prosjekter. Ta kontakt med oss her, ring oss på nummer 63 90 71 88 eller send oss en henvendelse på e-post post@rovent.no.

Interessert i å lese om andre kunders opplevelser av vårt tjenestetilbud? Trykk her for å lese om våre tidligere prosjekter, og våre kunders erfaringer med produktene vi leverer.