Normal drift og leveringstid: tiltak i forbindelse med koronaviruset

Rovent AS gruppebilde

Hos Rovent har vi satt i gang flere smitteverntiltak i forbindelse med koronaviruset. Med gode ordninger har vi sikret normal drift, på tross av en endret hverdag og arbeidssituasjon. Vi håper alle våre kunder også tar gode forholdsregler, og unngår smitterisiko med smittevernrutiner og -tiltak. Vi i Rovent leverer fortsatt våre tjenester som vanlig, og prioriterer våre ansattes og kunders helse og sikkerhet hele veien.

Har du spørsmål om tjenestene vi leverer? Du kan kontakte oss her.

Vi tar smittevern på alvor

I produksjonslokalene og kontorene våre har vi implementert ulike tiltak for å sikre alle ansatte, samt kunder og leverandører. Med god organisering og smitteverntiltak har vi vanlig drift, samtidig som vi leverer det vi skal.

Vi har praktisert hjemmekontor i perioder når det har vært mulig. I produksjonslokalene har vi igangsatt soneinndeling med maks antall ansatte per sone. Slik unngår vi at for mange omgås i samme rom, og at alle ansatte holder anbefalt avstand til hverandre. På denne måten kan vi være trygge på at ikke flere enn nødvendig benytter seg av verktøy eller utstyr på spesifikke steder samtidig.

Hos Rovent har vi også praktisert smitteverntiltak i form av hyppig rengjøring av alle berøringsflater og -områder. Vi unngår også å ta i mot leveranser eller kunder innendørs, og gjør så mye som mulig utenfor våre lokaler. Dette inkluderer også reparasjoner eller andre arbeidsoppgaver.

Les mer om FHIs anbefalte tiltak og annen info om korona her. 

Gode ordninger sikrer normal drift

På grunn av gode tiltak og fortsatt etterspørsel på tjenester, leverer vi til til normal tid på alle våre tjenester. Vi har ingen forsinkelser i  egne leveranser, og opplever heller ikke forsinkelser fra våre eksterne leverandører. Med gode rutiner kan vi fortsette driften som normalt, og tilby effektive og fleksible tjenester til kundene våre på tross av situasjonen.

Vi er forberedt på å fortsette med smitteverntiltak og de nye rutinene så lenge det er nødvendig.

Rovent AS leverer som vanlig – kontakt oss i dag

Om du behøver listverk eller foringer for ditt prosjekt, vi vil gjerne at du kontakter oss her. Vi leverer som vanlig, og er fleksible når det gjelder gode løsninger for kundene våre. Du kan være trygg på at tjenestene våre utføres med alle anbefalte smitteverntiltak, til det beste for både deg som kunde og for våre egne ansatte.