Ball-tik skyveportbeslag TYPE 1

Rovent AS har agentur på Ball-tik skyveport- og portbeslag. Ball-tik leverer produkter som er enkle å montere og svært slitesterke i bruk.

Type 1 er den mellomste modellen i Ball-tiks serie med portbeslag, og egner seg til oppheng av porter og andre bevegelige systemer som veier opptil 600 kilo.

Egenskaper for type 1

Ball-tik type 1 leveres som standard i galvanisert stål. Vi kan også levere enkelte deler i rustfritt stål dersom det er ønskelig. Type 1 har følgende spesifikasjoner:

• Dimensjoner: 43 x 50 x 2,5 mm

• Maks bæreevne: 400 kilo ved bruk av aluminiumsholdere og 600 kilo ved bruk av stålholdere.

Alle komponenter til systemene lagerføres i Norge. Vi leverer også Ball-tik skyveportbeslag type 0 og type 2.

Smart og brukervennlig

Ball-tik er en ledende leverandør av skyveport- og portbeslag, og deres systemer har en rekke smarte egenskaper. Beslagene leveres med lukket skinneprofil og individuelle kulelagre for smidig bevegelse og styring av porten. Kulelagrene smøres med temperaturholdig fett, slik at systemene normalt ikke krever vedlikehold

Ball-tiks skyveportbeslag kan monteres både innendørs og utendørs, og egner seg til oppheng av alt fra porter og skyvedører til presenning og hestebokser. Beslagenes små byggemål muliggjør oppheng av porter med tykkelse ned til 40 mm.

Har du spørsmål om våre skyveportbeslag eller andre produkter er det bare å ta kontakt.

Se/last ned Ball-Tik monteringsanvisning her:

Alle skyveportbeslag TYPE 1: