Ball-tik skyveportbeslag TYPE 2

Ball-tik er markedsledende på portbeslag, og deres produkter lages av robuste materialer som gir lang holdbarhet. Dette er en serie med slitesterke produkter som kan brukes i mange år uten særlig vedlikehold. Type 2 er et svært solid portbeslag som passer godt for deg som stiller høye krav til opphengets bæreevne.

Vi i Rovent AS har høy kompetanse på Ball-tiks produkter. Vi gir deg gjerne råd om montering og kan hjelpe deg med å velge et system som dekker dine behov. I tillegg til type 2 leverer vi også Ball-tik skyveportbeslag type 0 og type 1.

Spesifikasjoner for type 2

Ball-tik type 2 leveres i galvanisert stål og har hjul med herdede stålbaner. Dette er Ball-tiks kraftigste portbeslag, og egner seg til oppheng av tunge systemer. Produktet har følgende spesifikasjoner:

• Dimensjoner: 57 x 67 x 3,5 mm.
• Maks bæreevne: 1000 kilo.

Systemene kommer med mange ulike deler, noe som muliggjør fleksibilitet og personlige tilpasninger. Produktene lagerføres i Norge og har kort leveringstid.

Hjulsystemer av høy kvalitet

Portbeslagene fra Ball-tik er enkle å montere og har solide hjulsystemer av svært høy kvalitet for å tåle høy belastning. De leveres med lukket skinneprofil og har hjul med individuelle kulelagre, for at styringen skal være glatt og smidig. Lagrene er smurt med temperaturbestandig fett, og krever derfor minimalt med vedlikehold.

Alle Ball-tiks systemer egner seg like godt for innendørs som utendørs bruk, og kan brukes til oppheng av blant annet porter, presenning, kabel, hestebokser og duker.

Kontakt Rovent AS for mer informasjon om våre produkter innen skyveportbeslag og portbeslag.

Se/last ned Ball-Tik monteringsanvisning her:

Alle skyveportbeslag TYPE 2: