Informasjon om våre lister og utforinger

Utforinger og listverk

Pent listverk som er riktig montert gir signaler om kvalitet, samtidig som det fremhever interiørets stil og karakter. Det forsegler og skjuler overganger mellom gulv, vegger og tak - og rammer inn vinduer og dører.

Utforinger og listverk kan leveres ferdig kappet og tilpasset etter mål. Øvrig listverk kan leveres grovkappet. Vi pakker og merker leveransen etter kundens ønske.

MDF (medium density fiberboard) lagerføres ferdig malt i fargekode NCS s 0502-Y. Materialet består av trefiber og limstoff som er presset sammen.
Furu lagerføres også i ferdigmalt i fargekode NCS s 0502-Y.
Eik leveres klarlakkert utførelse.

Produktene kan leveres i andre dimensjoner, farger og materialer på forespørsel.


Werzalit blomsterbrett

Werzalit blomsterbrett er laget av trespon som er impregnert med lim og kunstharpiks og presset sammen under høyt trykk og temperatur. Produktet er svært slitesterkt og motstandsdyktig mot varme fuktighet og riper. Blomsterbrettene har 25 års garanti. Lagerføres i standard hvit farge.

Werzalit utvendig kledning er laget av trespon som er impregnert med lim og kunstharpiks og presset sammen under høyt trykk og temperatur. Produktet er forsynt med malt overflate som er UV-bestandig og vedlikeholdsfri.
Terrassegulvene fra samme leverandør er et produkt basert på nytt trevirke og ny ren polypropylen ekstrudert i en form som gir slitesterke og tiltalende gulv med lang levetid.