Informasjon om våre lister og utforinger

Miljøbilde av ansatt som jobberVi i Rovent AS har levert listverk til fornøyde kunder siden 1990. Gjennom disse årene har vi jobbet kontinuerlig for å tilby god service og de beste løsningene til våre kunder. Vårt mål er å levere produkter av høyest mulig kvalitet, til riktig tid og pris.

Alt innen listverk og utforinger

Pent listverk som er riktig montert gir signaler om kvalitet, samtidig som det fremhever interiørets stil og karakter. Det forsegler og skjuler overganger mellom gulv, vegger og tak - eller rammer inn vinduer og dører. Vi leverer ulike typer listverk og utforinger:

- Utforinger

- Karmlister

- Fotlister

- Taklister

Våre lister og utforinger kan leveres i MDF, furu eller klarlakkert eik. MDF og furu leveres ferdig malt i fargekode NCS s 0502-Y, «hvit bomull».

Utforinger og listverk kan leveres ferdig kappet og tilpasset etter mål. Øvrig listverk kan leveres grovkappet. Vi pakker og merker leveransen etter kundens ønske.

Werzalit gir slitesterke og vedlikeholdsfrie produkter

Werzalit er en patentert produksjonsprosess utformet av det ledende tyske selskapet Werzalit AG & Co. Fra Werzalit tilbyr vi følgende kvalitetsprodukter:

- Blomsterbrett

- Utvendig kledning

Alle produkter fra Werzalit har 25 års garanti.

Har du spørsmål om våre produkter eller ønsker å inngå et samarbeid med oss? Kontakt oss gjerne for en hyggelig samtale.