Werzalit blomsterbrett

Miljøbilde - Listverk rundt vindu

Slitesterke vedlikeholdsfrie produkter av høy kvalitet

Se alle Werzalit blomsterbrett ↓

Werzalit er en patentert produksjonsprosess utformet av det ledende tyske selskapet Werzalit AG & Co. Kvalitetsproduktene fra Werzalit som vi tilbyr er blomsterbrett, utvendig kledning og terrassegulv. Produktet til Werzalit består av tre, kunstharpiks, og melamin som presses sammen under sterkt trykk og høy temperatur, og blir til et ferdig produkt.

Det som gjør Werzalit unikt er hvor slitesterkt det er. Produktene krever ingen vedlikehold utover vanlig rengjøring. Produktene fra Werzalit holder så høy kvalitet at de kommer med 25 års garanti.

Blomsterbrett fra Werzalit

Dersom man ønsker bedre plass til blomster, pyntegjenstander eller annet i vinduskarmen, monteres et blomsterbrett. Blomsterbrett vil si en bunnforing som er dypere enn de øvrige foringene. Rovent AS til byr Werzalit blomsterbrett er svært slitesterke og bruksvennlige.

Rovent leverer blomsterbrett ferdig endelaminert og klar til montering.

Som regel leveres blomsterbrettet ferdig endelaminert; klart til montering. Rovent AS lagerfører brett i standard hvit utførelse. Blomsterbrettene leveres i lengder opp til 4250/6000 mm og dybder opp til 500 mm. Werzalit produserer også blomsterbrett i et stort utvalg andre farger og dekorer. Disse leverer vi på bestilling.

Blomsterbrett til boliger og næringsbygg

Rovent leverer blomsterbrett til boliger og til næringsbygg/institusjoner. Werzalit blomsterbrett er formpresset under høyt trykk og sterk varme i en patentert prosess. Derfor kan Werzalit blomsterbrett garantere for kvalitet tvers igjennom. Disse blomsterbrettene er formstabile, motstandsdyktige mot byggfukt og svært slitesterke.

Blomsterbrett av høy kvalitet

• Werzalit blomsterbrett er av høy kvalitet, laget for å tåle bruk i år etter år.

• Tåler vannsøl, fukt og varme

• Ripefast overflate

• Lette å rengjøre

• 25 års garanti

• Leveres i to varianter: Exclusiv og Compact

• Lagerføres i Norge i hvit utførelse. Andre farger og dekorer leveres på bestilling.