Karmlist

Karmlister skaper en penere og mer naturlig overgang mellom karm og vegg i et rom. Riktig listverk kan bidra til å gi boligen helhet og personlighet, og du kan velge mellom ulike profiler og materialer for å gi dine rom det uttrykket du ønsker. Vi tilpasser og leverer karmlister til kunder i Oslo, Akershus og andre deler av landet.

Se en oversikt over våre lagerførte karmlister her.

Listverk i MDF, furu eller eik

Hvilket materiale du velger for dine lister kan ha mye å si for hvordan rommet oppleves. Hos oss får du listverk i tre ulike materialer.

MDF (Medium Density Fiberboard) er sammensatt av trefiber og limstoff, og er kjent for å være et meget stabilt og sterkt materiale.

Lister i furu skaper et pent og rent inntrykk og gir en fin overgang som gir rommet personlighet. Dersom du ønsker en naturlig finish og et klassisk preg, vil furu være et godt valg.

Listverk av tresorten eik er en bruksvennlig og holdbar løsning som gir rommet et klassisk preg.

Listene i MDF og furu kommer ferdig malt i fargen «hvit bomull» (fargekode NCS s 0502-Y), mens lister i eik leveres klarlakkert.

Vi leverer listverk av høy kvalitet

Alle våre lister kan leveres grovkappet eller etter spesifikke mål. Vi lagerfører karmlister i ulike profiler og dimensjoner, men kan også levere spesialtilpasninger på forespørsel.

Som prosjektleverandør innen kapping og tilpassing av utforinger og listverk, er vi opptatt av å levere varer av høy kvalitet til avtalt tid og pris. Vi gjør også vårt for å verne om miljøet, og benytter råvarer som er basert på fornybare ressurser

Har du noen spørsmål vedrørende våre utforinger og listverk? Ta kontakt her.

Alle karmlister: