Taklist

En taklist kan brukes til å fremheve og forlenge taket eller veggen, eller til å skjule overgangen mellom dem dersom det er ønskelig. Hos oss får du taklister i ulike profiler og dimensjoner.

Med lang erfaring som prosjektleverandør av listverk, leverer vi i Rovent AS produkter av høy kvalitet. Vi strekker oss langt for å dekke våre kunders behov, og leverer taklister i Oslo, Akershus og i resten av Norge.

Taklister i MDF og furu

Vi leverer taklister i MDF og i furu. MDF er et robust og holdbart materiale, laget av sammenpresset trefiber og limstoff. Materialet er lett å arbeide med og passer godt til produksjon av listverk. Listverk i furu skaper et pent og harmonisk uttrykk, og gir en fin overgang mellom tak og vegg.

Se alle våre taklister her.

Slett eller profilert taklist

For å gi dine rom det uttrykket du ønsker, kan du velge mellom slette eller profilerte taklister. Slette taklister er klassiske og stilrene, og skaper en pen og ren overgang. En profilert list er mer fremtredende, og gir rommet personlighet og dybde.

Vi lagerfører listverk i ulike dimensjoner, men kan også gjøre spesialtilpasninger på forespørsel. Alle våre taklister leveres ferdigmalt i fargen «hvit bomull» (fargekode NCS S 0502-Y).

Ta kontakt med oss i Rovent AS i dag om du ønsker veiledning ved valg av taklist.