Utforinger

Ferdige utforinger - pakket og klart

Når veggen er tykkere enn dør- eller vinduskarm, vil det være nødvendig å montere en utforing i overgangen. Vi kan levere utforinger til alle veggtykkelser, ferdig pakket og merket. Med høy kompetanse på alt innen listverk, er vi gjerne behjelpelige med å gjøre de rette tilpasningene.

Vi leverer i hovedsak utforinger i Oslo og Akershus, men også til resten av Norge.

Utforinger og listverk - kappet, tilpasset, pakket og merket

Riktig tilpassede utforinger gir fin utfylling av karmen og skaper en enhetlig konstruksjon. Hos oss får du utforinger i MDF (Medium Density Fibre), eik og furu, slik at du kan velge det materialet som passer best med rommets karakter og de karmlistene som er valgt. MDF og furu leveres ferdigmalt i hvitt (fargekode NCS s 0502-Y), mens eik leveres klarlakkert.

Både utforinger og listverk kan leveres ferdig kappet og tilpasset etter mål. Vi pakker og merker leveransen etter dine ønsker. Ettersom vi til enhver tid lagerfører en rekke dimensjoner, kan vi tilby kort leveringstid på våre produkter.

Se våre lagerførte produkter her.

Prosjektleverandør av listverk

Rovent AS har mer enn 25 års erfaring som prosjektleverandør av listverk. Gjennom disse årene har vi opparbeidet høy kompetanse på kapping og tilpasning av overflatebehandlede utforinger og listverk.

Vi leverer lister etter kundens ønske, både til nybygg og rehabilitering. Som kunde hos oss får du alltid lister av høy kvalitet til avtalt tid og pris.

Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål om våre utforinger eller andre av våre produkter.

Alle utforinger: