20 år med kvalitetstjenester

VD Montasje AS arbeider med utskiftning av vinduer og dører i Oslo-området.

Daglig leder Ronny Amundsen har benyttet seg av Rovent AS sine tjenester i en årrekke, og har kun positive ting å si om sin hovedleverandør for listverk og utforinger.

– 95 prosent av det vi gjør er å skifte ut vinduer og dører. Da benytter vi oss stort sett bare av listverk og utforinger fra Rovent AS, konstaterer Amundsen.

Vil du vite mer om hvem vi i Rovent AS er, og hva vi gjør? Les mer her.

Velger Rovent AS, år etter år

Det at VD Montasje benytter seg av Rovent AS er ingen tilfeldighet, men bygger på et langt samarbeidsforhold over mange år.

– Jeg har kjøpt listverk og utforinger fra Rovent AS i 20 år, allerede før VD Montasje AS ble etablert. Siden etableringen i 2008 har jeg fortsatt å ta i bruk tjenester fra Rovent AS.

Amundsen er ikke tvil om hvorfor de har fortsatt å benytte seg av Rovent AS år etter år.

– Det som gjør at vi bruker tjenester fra Rovent AS er presisjonen i arbeidet deres, og det at de er nøyaktige på leveringstid. Jeg kan ikke huske sist vi hadde en uenighet om leveranse angående tid eller kvalitet. Denne ryddigheten er verdt mye for oss som kunde, forteller Amundsen.

Han utdyper videre hvor kvalitetssikkert tjenestene til Rovent AS er, og tilliten han har til det de leverer.

– Det er presisjon og nøyaktighet i alle ledd hos Rovent AS. Det er nesten så man ikke trenger å dobbeltsjekke tall eller levering, fordi man vet at alt er riktig og som det skal. Arbeidet deres er gjennomsyret av kvalitet og orden, forteller han.

Amundsen nøler heller ikke når han blir spurt om han ville anbefalt Rovent AS videre.

– Jeg vil anbefale dem videre, uten å blunke – det er helt sikkert! 

Vil du lese om andre kunders erfaringer med tjenester fra Rovent AS? Trykk her.

Rovent AS kan levere listverk og utforing til ditt neste prosjekt

Trenger du listverk eller utforing til dine prosjekter? Rovent AS leverer kvalitet, og vi strekker oss bestandig langt for å gi kundene våre det de vil ha. Ta kontakt med oss her.