– En suveren sparringspartner

Dør og Vindu Montasje AS har brukt Rovent AS som leverandør av listverk til dører og vinduer siden de startet opp i 2005. Daglig leder, Jacob Eskelund, kjente til Rovent fra sin tidligere arbeidsplass og har nå jobbet med dem i omtrent 30 år.

– Vi benyttet Rovent der jeg var ansatt tidligere, og da jeg startet eget firma var det naturlig å fortsette og bruke dem. De leverer alltid etter avtale og det er aldri noe tull, forteller han.

Suveren sparringspartner

Eskelund beskriver samarbeidet med Rovent AS som helt utmerket. Produktene deres holder høy kvalitet og det er alltid det de bestiller som blir levert. Det er sjelden de har behov for å be om spesielle tilpasninger, men dersom de gjør det strekker Rovent seg langt for å få det til.

– Dersom det er noe spesielt, så pleier det å løse seg. Rovent er alltid tilgjengelige og svarer hurtig på spørsmål. Fornuftige på pris er de også, forteller Eskelund.

Han er også svært fornøyd med kommunikasjonen de har med Rovent, og opplever dem som en kompetent og seriøs aktør som gjør det lille ekstra for at alt skal bli rett.

– Det er suverent å ha dem som sparringspartner. De stiller alltid kontrollspørsmål hvis det er noe de lurer på, og hvis vi skulle gjøre noe feil så oppdager de det som regel. Det er helt perfekt, sier han.

Anbefaler dem gjerne videre

Eskelund forteller at de kun har positive erfaringer med Rovent AS som leverandør av listverk. Han anbefaler dem gjerne videre.

– Ja, det har jeg allerede gjort. Det er aldri noen problemer med dem overhodet, avslutter Eskelund.

Kontakt oss gjerne dersom du har behov for en pålitelig leverandør av listverk.