– Gode produkter til konkurransedyktige priser

Palmgren AS har brukt Rovent AS som leverandør av listverk og utforinger siden oppstarten i 2010. Daglig leder, Rune Gruer, kjenner dem spesielt godt, og har jobbet med dem helt siden han startet i vindusbransjen i 2004. Han trekker blant annet frem pris og leveringsdyktighet som årsaker til at han først landet på Rovent AS som listverksleverandør.

Leverer alltid til den tiden de skal

Gruer er svært fornøyd med leveransene og samarbeidet de har med Rovent AS. De er en fleksibel aktør med et produktutvalg som dekker Palmgren AS’ behov.

– Rovent AS har bra produkter til konkurransedyktige priser. Og så leverer de alltid til den tiden de skal, sier Gruer.

Han forteller at han har all grunn til å anbefale Rovent AS som leverandør til andre aktører i bransjen, noe han også har gjort ved flere anledninger.

Gode på tilpasninger

Palmgren AS bestiller alltid listverk og utforinger som er skreddersydd til det enkelte prosjekt. Materialene får de levert ferdig kappet og tilpasset. Gruer forteller at Rovent er enkle å ha med å gjøre og at det aldri er problemer med leveransene.

– Rovent AS er veldig flinke på alt som har med logistikk og prosjekttilpasning å gjøre. Fra dem får vi alltid det vi ber om, avslutter han.

Kontakt oss gjerne dersom du har behov for listverk og utforinger. Vi skreddersyr på forespørsel.