– Rovent AS er en kvalitetsleverandør

Vindu Entreprenøren AS har fått sine utforinger og karmlister levert av Rovent i snart 19 år. Prosjektleder Kai Rune Tangen i Vindu Entreprenøren AS beskriver Rovent som en solid og god leverandør, som leverer det de skal til avtalt tid og pris.

– Vi vet de leverer

Tangen forteller at god kvalitet, forutsigbarhet, fornuftig pris og leveringsdyktighet er faktorer de stiller krav til når det kommer til leveranse av listverk. Han mener Rovent AS innfrir på alle områder.

– Vi får det vi skal og kvaliteten er stort sett veldig bra. Vi velger jo å benytte dem fremfor enda billigere leverandører, og det er fordi vi vet at de leverer og at det sjelden er noe som blir feil, forteller han.

Han synes også kundekontakten er meget god, og forteller at de alltid får god service og den oppfølgingen de trenger. Dersom feil en sjelden gang skulle oppstå, er Rovent AS raske til å rydde opp.

Pålitelig kvalitetsleverandør

Etter å ha samarbeidet i så mange år, føler Tangen at de og Rovent AS kjenner hverandre godt. Dermed er også kommunikasjonen dem imellom veldig god.

– Vi kjenner dem godt og de kjenner oss. De vet hva vi krever og ønsker, og det gjør at samarbeidet fungerer veldig fint, sier han.

Listverket de får levert spesialtilpasses etter mål for hvert enkelt prosjekt. Dermed er det viktig med en pålitelig og dyktig listverksleverandør som leverer etter avtale. Tangen forteller at de er svært fornøyde med Rovent AS som leverandør, og anbefaler dem gjerne til andre aktører i bransjen.

– Ja, absolutt! Rovent AS er en kvalitetsleverandør og de er til å stole på, sier han.

Trenger din bedrift en pålitelig leverandør av listverk? Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.