Totalleverandør Takst & Vindu Spesialisten velger Rovent AS

Firmaet Takst & Vindu Spesialisten AS har benyttet tjenester fra Rovent AS siden de startet opp i januar 2016. Takst & Vindu Spesialisten AS er en totalleverandør av tjenester for montasje av vinduer og dører, fasaderehabilitering, samt tømrerarbeid. Takst & Vindu Spesialisten AS utfører også tilstandsrapporter og -analyser, i tillegg til taksering.

Kim Nordvang er daglig leder og grunnlegger av firmaet. Han forteller om hvorfor han velger Rovent AS over andre leverandører.

– Vi bruker listverk og utforinger i vårt arbeid, og det er nettopp det Rovent AS leverer. De tilbyr en totalpakke med det vi trenger til dører og vinduer når vi monterer for kunder.

Rovent AS: dyktige og serviceinnstilte

Nordvang utdyper hvorfor de har tillit til Rovent sine tjenester.

– Rovent er veldig dyktige på det de driver med. De tilbyr både god leveranse og skikkelig kvalitet, til en konkurransedyktig pris. Ikke minst er de raske hvis noe haster, og snur seg fort rundt for å levere. De er serviceinnstilte, og vi har en god dialog med dem. Det er også viktig for oss at vi kjenner til dem fra før, fra da jeg tidligere jobbet i et annet firma. Vi har kjennskap til dem og hva de leverer, forteller han.

Skiller seg ut i bransjen

Nordvang konkluderer med at det som skiller Rovent fra andre i bransjen er kvaliteten på leveransen deres, og prisen de leverer til.

– Jeg kan absolutt anbefale dem videre, det er sikkert, avslutter han.

Rovent AS tilbyr listverk og utforing til bygge- og renoveringsprosjekter

Trenger du listverk eller utforing til ditt arbeid? Rovent AS leverer tjenester av høy kvalitet, og vi gir oss ikke før kundene våre har fått det de vil ha. Ta kontakt med oss her for en uforpliktende prat om hva vi kan tilby deg og din bedrift.